Fotboll på Ängvallen!


Då har 5 italienare+ frida och Elin spelat fotboll på Ängvallen. Sara, jag och Elin bakade paj och jäääätttemånga chokladbollar som the italien boys älskade. Har också trillat i altan trappan och fick alla chokladbollar mosade under mig och all vaniljsås i håret. Jaja, lite kul får de ju ha. Haha snart tagga bakadpotatis, min favorit. Ikväll slipper vi pasta eftersom vår italienare ska till Harrys och äta swedich food. Längtar tillbaka till de varma dagarna på Bali och min härliga solbränna, billig shopping med goa Stina som flyttar hem i helgen. Dock kanske inte så länge, för man vet inte vad hon ska hitta på sen ;) Ha det gött!

Hola amigos!

Ucsh, har lite för mycket som ska göras till nästa vecka så, det börjar brinna i knutarna. En bok på 200 sidor som ska börja läsas i morgon, några artiklar 5 läsloggar med reflektioner av det vi läst. Några kapitell hit några kapitell dit i några böcker sen ska vår fösrta exeminationsuyppgift lämnas in på fredag då jag också ska på datakurs. men jaja, det ordnar sig alltid. Hoppas jag får veta iveckan var jag ska ha min VFU också. Ska ut på "fältet" haha vecka 40-42. Nu blir det buonanotte efter en hård träning med boxning i rydö. Byebye


ser verkligen fram emot helgen... NOT!! De andra på G:a nissastigen 50 kommer undra vad jag tagit vägen, men till dem kanjag säga. Vi ses på  måndag. Kommer nog försöka överleva denna helgen bland mina böcker in the basement... (en trappa ner.... i underjorden...........)

Home sweet Home!Mateoo har precis anlänt. En trevlig prick, så det här kommer bli jättebra! Ikväll ska jag laga Thaimat och se om det blir mer lyckat än smörgårtårta vilket italienarna inte var särskilt förtjusta i. De förstod inte hur man kan blanda röra, ost, skinka, köttbullar och leverpastej på en och samma gång! Smörgåstårta som är en personlig favorit! Hur kan man inte gilla det? hiih Vi fick även fina gåvor från Italien. Kommer bilder sen. Äkta italiensk pasta, biskotti, tårta speciellt från Asti, almernacka med fina bilder från Asti. Frida fick en T-Shirt och en fotboll! ;) Ha dte bäst// H*

Gaahh nedrans fluga...

Mycket på schemat idag även om det betyder att jag inte behöver ta mig från huset förutom en runda med Ludde. Försöker ta mig igenom värdegrunden inom förskola och skola samtidigt som en ettrig fluga envisas med att surra mig i örat. I morgon är det back to school och på tisdag gäller det att ha övat upp sina engelska talanger oopps, för då kommer italien boy Mateoo hit. Ha det gött!


Lördag med Fångarna på Fortet!

Tittat på Fångarna på fortet och Kurt Olsson som nu förtiden finns uppe i fortet och ställer kluriga gåtor. Idag hade han stoppat sådana här godis svampar i öronen. Riktigt goda är dessa små rackare. Åt alltid sådana när jag var liten!

(Bild lånad av google.se)


Helg!Grattis i efterskott till Sanna och Carro som fyllde 20 år igår! Var även hemma hos Katta grattis till henne med som fyllde år i veckan. God mat, dricka och härliga människor. Efterrätten var inte heller att leka med, riktigt god!! Måste komma ihåg att be Katta om receptet. Bilden är från i början av sommaren när vi hade en liten återträff med min gamla Bf klass från Sturegymnasiet. Sannas lilla söta Leon var då bara 3 veckor gammal!

Det växer så det knakar....Saras paprikaplanta som hon planterade från ett litet frö i våras. Det har till och med börjat bli en parika på plantan!

Pysseltjejen är på G...


Målade om dessa oranga terrakotta burkar till vitt!

Hängde på ett litet hjärta och skrev lite budskap på dem och taaadaa. Snajsigt blev det!

RSS 2.0