sNaRt Är Vi HoS DiG, DiNa KäRaStE SyStRaR!
Söndagsmiddag med familjen och smida planer inför resan. Snart bussen till stan och fika med vännerna hemma hos mig! Därefter plugg och packa... Nu ses vi snart systra min...


Mulet och vattnit som ungarna säger...

Sista dagen på praktiken i morgon! Både bra och dåligt! Fixade det sista med bildspelet om maskar som barnen gjort tillsammans med mig. De ska få se det i morgon som en avslutning på denna praktiktiden och arbetet med Karlknut! Sen åkte jag hem med bussen och lagade mat. Nästa vecka åker vi till Frida. Ska bli så kul! Hoppas att vi får fint väder. Längtar.. Ha det bra!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2433801/images/2012/pic_195081416.jpg" class="image">


Det luktar inte rosor precis.. Men hallon!

Wiie! Äntligen har jag lyckats få lite tvättider och jag har även införskaffat ett torkställ så nu ska det tvättas.. Igår invigde jag min cykel och livrädd som jag var att cykla i Halmstad lyckades jag ta mig fram till högskolan på 2 min. Gött! Fatta hur långa sovmorgnar jag kan få framöver. Köpte träningskort på högskolan och körde i Fridas fotspår och testade gymmet efter mycket om och men. Får se om man vågar boka in sig på något pass nästa vecka. Sen blev det äggmackor och hallonsmootie innan jag somnade framför tv:n. Somnade alltså ifrån disken så det luktade hallon i hela lägenheten när jag vaknade. Gott! Ha det bra!


Dagen mitt i veckan!!

Onsdag och hem till Torup efter vfu:n för att scanna in bilder som eleverna ritat om kompost och maskar. Här kommer bilderna på de fina inflyttningspresenterna från mupparna. Salt och peppar i form av små hundar, påskloljor som jag hoppas inte hinner dö innan jag är hemma från italy, te och en kopp med vänskapens ord. Snart mästerkocken med päronen och Saris. Hej svejs..


Helgen i stora drag...

I fredags var det tacokväll med friendsen. Fick fina inflyttnings presenter som det kommer bilder på sen. Alltid lika kul att träffa det gamla tjejgänget, synd bara att Stina inte var med. Men hon är ju ute på äventyr i Nya Zeeland, men snart blir det tjejkväll igen ;) Igår blev det först en runda till flygstaden med mamma och pappa sen mat och fika hos mig medan det fixades och installerades med datorn. Sen hem till Carolin och passa tjoffsan, vilket jag även gjort idag söndag. Snart kommer Carolin hem från jobbet. Då blir det film. Ha det bra!


Lördag och hundvakt!

Jag och tjoffsan har varit ute på en långrunda. Nu slappar vi framför tv:n och "är du smartare än en femteklassare"! Vill bara meddela att Ja, jag är smartare än en femte kladdar. De som tävlar... Ja vad ska man säga. Man blir mörkrädd!


SaRaS FöDeLsEdAg!


Fredag hemma i Torup och Sara hade önskat kladdkaka och fläskfile med ädelostsås..

Sara och jag bakade choklad och hallon cupcakes och på lördagkvällen kom Blomstrands. Melodifestivalen, kyckling och wii, en bra kväll helt enkelt..


Karlknut och hans vänner har äntligen fått ett hem..


De fraktades i denna burk på buss 400 påväg in till stora staden. Det gick bra, men det kunde gått riktigt illa. Halvägs in till stan tar jag av mig jackan, eftersom jag sitter vid ett väldigt varmt element som pumpar ut värme.. AHH KARLKNUT!!! Tur att de inte blev helt grillade, men de trodde nog att de anlänt i Hawaii och inte Halmstad. Resan gick bra och Karlknut och hans vänner fick åka gratis på bussen.

Såhär såg det ut i påsen som de åkte i med posten.. Trångt och mysigt!Min lilla kaktus som jag inte vattnat på år och dar har dött... och inte för att den INTE fått vatten, utan för att jag varit duktig och vattnat. Som dte kan gå.. Ha det bra nu måste jag gå.. Tvättstugan äntligen ledig!


Dålig uppdatering, men här kommer det...

Min dator som jag beställde för måånga veckor sedan har inte kommit ännu och därför blir det dåligt med bloggandet. Här kommer i alla fall den närmsta veckans bilder...

Lördag och mat på en lite restaurang på Lilla Torg. Gott, men för mycket. Hade räckt med hälften av vad man fick. Sen vidare till mig för att titta på..

Andra chansen och Melodifestivalen med Emma och Ann-Sofia. Trevligt sällskap, brända popcorn, men dåliga låtar som gick vidare..

Söndagen spenderades i Arenahallen med twinsen Moa och Agnes på Nordiska mästerskapen i rytmiskgymnastik. Lät inte så spännande när jag hörde om det, men oj så fel jag hade. Riktigt roligt och underhållamde att titta på. Duktiga tjejer mellan 13-17 år som hade full kontroll på bollar, band, käglor och ringar. Försökte även få lite saker tvättade under söndagen, men tvättstugan var occuperad heela dagen och när väl tvättmaskinen blev ledig rund nio fanns det ingen plats att hänga sin tvätt.. Funderar starkt på att införa tvättschema, men de andra blir nog inte så glada, eftersom det verkar ha fungerat innan jag flyttade in.. jajaMina fina burkar som nu är fyllda med godsaker.. eller basvaror i alla fall ;)


Träffade Carolin i Onsdags och hennes nya vän Tjoffsan som flyttat in hos henne.. Även idag var tvättstugan upptagen, menmen får låta grabbarna tvätta idag och göra ett nytt försök i morgon..

I måndags började min praktik och jag har startat upp fösrta delen av min uppgift. Läst boken om daggmasken Karlknut som vi ska abeta vidare med... Ha det bra!


RSS 2.0