Resan startar!

Niklas Taxi hamtade upp mig pa gamla nissastigen 50 kliockan 4 pa morgon. Dar bar det av till Halmstads tagstation for att ta taget till Kastrup.


Tur och retus fran kopenhamn till Bryssel. men sen blev det buissnes klass direktflyg hela vagen till bangkok.
Bodde pa ett daligt hotell i Bangkok, rummet var jatte itet sa man fick ta i for att kunna stanga dorren eftersom den stotte i sangen, menmen det var vad vi hittade pa den korta studen da vi bara ville vila efter den langa resan.

vi bokade buss till Koh Samui. Inte som lanstrafiken, sa paminn mig om att aldrig klaga pa Hlt igen! :P
resan tog 19 timmar med buss fran Bangkok, flera stopp pa vagen som vi inte hade raknat med, samt en lite forsening. Farjan gick daremot fort.

Har pa koh Samui har vi hittat ett billigt hotll for back packers med en restarang pa nedervaningen. Ett fint rum for 75 kr natten. 

Idag fredag har vi utforskat omradet med alla gatubutiker ch alla frsaljare ch vad de har att salja. Maaaanga fina grejer for en billig peng om man lyckas med prutnings talangerna. Men skulle man nagon gang misslyckas sa gar man inte med foelust precis. snygga linnen ch t shirts for 25 kronor.

Men inget slar back packer gatan kosan road i bangkok. Dar blir det sjalvallet ett stopp pa vagen hem.

far tyvarr inte fram nagra bilder, men ska forsok en anna dag. Ha det bra!! Hanna


Kommentarer
Postat av: frida

KUL! :) snorkla fär mig! <3

2011-02-04 @ 17:01:34
URL: http://fridaett.blogg.se/
Postat av: Mami

Hej!

Ja vilket äventyr men skönt att slippa mellanlandning i Kairo. Där är verkligen kaos nu såg jag på tv. Pruta på o var rädda om er. Ha kul o njut av livet.

2011-02-05 @ 11:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0