Bali


Stylade fotterna pa stranden idag. Massage, peeling och stylade tanaglar med sma blommor. Mycket jobb for liten slant. Pa stranden ar det alltid manga forsaljare och eftersom det ar lagsasong pa Bali nu ar det inte sa mycket folk pa stranden. Idag sag man bara tomma solstolar vart man an tittade. Bara jag och stina pa stranden nastan. Forsaljarna ar sa desperata pa att fa salt nagot att det verkligen gar att pruta hur mycket som helst. Idag fick jag 7 armband for mindre an 7 svenska kronor. Manga forsaljare forsoker lura mig for att de inte tror att jag varit har sa lange, eftersom jag inte ar sa brun jamforelsevis med dem. Men efter att jag lyckats pruta ner allt jatte billigt, var det flera forsaljare som blev imponerade och tyckte jag var duktig pa att pruta. Da forstar de att jag varit har ett tag for da fragar de alltid hur lange jag varit pa Bali.

Stina pa en resturang. Det askade och regnade jattemycket igar nar vi var ute och at. Gatrona blev oversvammade sa vi passade pa att ta en Banana split efter maten for att vanta pa att regnet skulle sluta falla.

Stranden pa Kuta med en varm eftermiddags sol.

Har bor vi nu! (Ayu beach in) ett billigt men helt okej hotell.

Det ar manga turister fran andra delar av indonesien som aldrig har satt annat an indoneser. Det borjade redan igar att flera stycken smygfotatde oss nar de trodde att vi inte sag. Tillslut sa vi att det kostade 25 rp for att ta kort. Idag kom det fram ett helt gang som skulle ta kort med mig. Jag tankte - jaja, de far val ta ett kort om de nu sa garna vill, men det tog verkligen 1000000 kort. Alla skulle vara med pa en bild med mig sa de turades om att ta kort. Josses, vad jag och Stina skrattade efterat. Vi kande oss som versta utstallningsforemalen. I Thailand kan man ta kort med apor och lemurer om man ger agarna en slant. Jag och Stina kanade en slant pa att de ville ta kort pa oss. hahaha Det ar aven flera sma barn som har kommit fram till mig vid olika tillfallen och bara stirrat och velart klappa mig. haha Stina tog lite kort pa dem som ville ta kort pa mig for de var sa konstigt att de ville de. Allt kandes sa komiskt.

Idag borjade festligheterna pa den hogtid da de slacker ner allt pa hela bali, vilket ager rum den 5 mars. Manga dansare och statyer pa gatorna. De har aven gjort sadana har sma hus till andarna dar de tander massvis med rokeler.

Har ar en bild pa mig som vi tog nar vi vantade pa maten, eftersom det tog sa lang tid. Min nasa ser lite brand ut sa det blir nog solskyddsfaktor 30 pa den imon. ha det bast! // Hanna

Kommentarer
Postat av: mamma

Så fina bilder <3

Nu vet du hur aporna har det. Hi hi att folk vill ta kort på dem hela tiden ;)

2011-03-06 @ 16:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0