Söndag!

Då var det söndag igen och igår blev det en broccoligratäng med kött till. Riktigt gott blev det och sen jordgubbar till efterrätt. Nu har jag och Emma varit och tränat, hem och duscha och nu sitter jag i busskuren och väntar på bussen som ska ta mig till Carolin. I morgon är det Valborg och det ska firas att våren är på väg med några klasskompisar! ;)


Lemon, det betyder faktiskt citron!

Citronerna från Italien står på bordet så varje gång man ser dem tänker man på fridus som snart kommer hem. Snart blir det att cykla till skolan och ha engelska sen direkt hem med bussen för att ha teater med teatergruppen. Här kommer en bild på halsbandet som jag vann för x antal månader sedan som nu äntligen har kommit efter många mail fram och tillbaka. Slänger även med en bild sen den senaste gasquen på kåren då jag var vålnad. Ha det bra!


Back from Italia


Hemma igen efter 8 härliga dagar i Italien. Har även hunnit med att åka en sväng till Fridas Italienska familjs sommarhus i Grimaldi vid medelhavet och den franska gränsen. Vi var även en sväng i Monarco.


Utsikt från vårat lilla hus vi fick låna av en snäll farbror vid namn Lino som bor i Grimaldi året runt.

La Familia

Vinodling i Asti. Vi var även i Canelli och den storta vin producenten Gancia och kollade hur de gör vin. ¨

Turin

Alfred Nobels villa


RSS 2.0