Uppe med tuppen!

Känslan när man sitter och visar en liten kille på 5 år hur man gör en garnboll, som börjar stor gråta när pappa kommer och hämtar för att han inte vill åka hem. ^^ så söt.. Men jag lovade att komma i morgon igen, och tur är väl då att man har jobb på samma ställe. Annars hade det blivit lite knivigt. Började jobba klockan 6 i morse så nu blir det att ta det lugnt i eftermiddag. Ha det bra!


Fixat och klart!

Gardinerna är på plats, krukväxterna inköpta och min medtagna kaktus från Torup som överlevt många vintrar har fått en plats i köket. Så här kommer lite nya bilder.. I morgon jobb på fritids och vi ska baka 7 sorters kakor.


Tiiisdag!

Jobb, pulka, semla och plugg. Det är väl så i stora drag min dag har sätt ut. Nu blir det flingor och halv 8 hos mig i soffan. Dagens snackis.. Rickard Olsson, vem vet mest uttalar sig om one piece- "läskigt sköna.." Kan inte riktigt föreställa mig honom i en sådan. Ha det gött! // H


Lördagsmys!

Igår kom Sara hit och dagen spenderades med shopping, köttbullar på Åhléns, Maria Wern, curryköttfärs, godis och melodifestivalen. En mysig dag. Nu bakar Sara muffins till fikat då päronen kommer förbi! ;)


Nya Lyan!
RSS 2.0